Tandblegning, der giver et flot resultat

​Vil du gerne have pæne, hvide tænder igen, er en tandblegning lige det, du har brug for. Hos Skin & Beauty i Faxe Ladeplads tilbyder vi afblegning af tænder til gode priser. Du behøver ikke længere at skjule dit smil, da behandlingen giver dig naturligt hvide tænder, så du kan slippe af med misfarvede tænder.

Blegning af tænder kan i dag gøres ret skånsomt, således at tænderne ikke tager skade. At blege tænder er en simpel proces, når man har de rette midler til det. Drømmer du om at få smilet tilbage, har vi konkurrencedygtige priser og tilbyder naturligvis også rådgivning.

​Hvad koster en tandblegning hos os?

Hos os koster 30 minutters behandling kr. 995,- Vi anvender Smileffect, som kan give dig 2-9 farvetoner lysere tænder. Ingen smerter og ingen bivirkninger. Hvordan fungerer Smileffect? SmileZERO-gelen bliver aktiveret af LED-lys og starter hermed en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og nedbrydes. 

Tandblegning kan ikke foretages på kroner, broer, plastfyldninger og implantater - dog kan disse godt tåle gelen.

Kontraindikationer/behandling frarådes ved:

  • ​Større igangværende behandlinger ved egen tandlæge
  • ​Graviditet samt amning
  • ​Kemobehandling
  • ​Paradentose eller huller i tænderne.

​Kontakt os for spørgsmål eller bestil tid online

Vil du booke en tid til tandblegning på vores klinik, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 34 41 eller skrive til os på info@skinbeauty.dk. Ellers kan du bestille online her.

Kontakt os

Skin & Beauty ApS

og 

Hair by Secuur

Hovedgaden 18 

4654 Faxe Ladeplads

​CVR: 38163469

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.