Eyelash extensions for alle, der ønsker længere vipper

Hos Skin & Beauty i Køge tilbyder vi eyelash extensions til alle, der ønsker at få længere vipper. Vi kan skabe det look, der passer bedst til dig - og sammen aftaler vi, hvordan du gerne vil have længde og fylde.

Opfyldning af vipper skal ske 2-3 uger efter påsætning af eyelash extensions. Dette afhænger af, hvor fyldige vipperne skal være. Single eyelash extensions har form som en C- eller D-kurve, hvilket bevirker, at selv de vipper, som vender lige ned, automatisk tvinges til at bue opad.

​Hvor længe holder eyelash extensions?

Det afhænger meget af, hvordan de efterfølgende passes og plejes. Nogle holder i nogle uger, mens andre kan holde i flere måneder. 

Vi tilbyder eyelash extensions i høj kvalitet til en billig pris, så du kan få de vipper, du altid har drømt om.​ Er du ikke tilfreds med dine øjenvipper, er der heldigvis andre løsninger, som ser flotte og naturlige ud. Øjenvippe-extensions fås eksempelvis som single lash, der findes i flere forskellige længder fra 7 og helt op til 14 mm.

​Book tid behandling af vipper og bryn online

Skal vi give dig eyelash extensions, kan du booke online her eller kontakte os vedrørende spørgsmål og priser på telefon 56 65 34 41 eller skrive til os på denne e-mail info@skinbeauty.dk.​

Kontakt os

Skin & Beauty ApS

og 

Hair by Secuur

Hovedgaden 18 

4654 Faxe Ladeplads

​CVR: 38163469

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.